Dé leverancier van Signproducten met het Grootste Assortiment

Nieuwsoverzicht

Reclamezuil/totem Cassettes

Geplaatst op: 19 Augustus 2019

Reclamezuil ofwel reclametotem CASSETTES

Nieuw is ons uitgebreide programma van vlakke reclamezuilen c.q. totems is de CASSETTES zuil. Deze zuilenlijn, met als basis de veel verkocht vlakke Monobloc zuil, kenmerkt zich door de uitwisselbare cassettes die men naar gelang de wens van de klant enkel- en/of dubbelzijdig op de zeer solide basisconstructie aangebracht worden. De uitwisselbare verlichte en onverlichte cassettes zijn er in de standaardmaten van 300, 600, 900, 1100, 1300, 1500 en 1800 mm hoog en deze zijn aangepast aan de standaard breedte van de zuil/totem. Zo kunt u de zuil enkel- of dubbelzijdig uit laten voeren met een combinatie van verlichte en onverlichte cassettes in de diverse standaardhoogtes. Voor de basis zuil/totem is er de keuze uit de standaardhoogtes van 2500, 3000, 4000 en 6000 mm en voor de breedte is dat 900, 1100, 1300, 1500 en 1800 mm. Standaard wordt de zuil in een geanodiseerde aluminium of als wit gelakt uitvoering geleverd. Naast de standaard afmetingen van de zuilen en de uitwisselbare cassettes en kleuren kunnen deze ook in de door u gewenste afmeting gemaakt worden en is de zuil tegen meerprijs in elke gewenste RAL-kleur leverbaar. Voor meer informatie en prijzen kikt u HIER. 

Vision-line_Reclamezuil_Cassettes

        

Nieuwe Signcatalogus BINNEN & BUITEN 2019

Geplaatst op: 18 Juni 2019

De 52 pagina's tellende Vision-line Signcatalogus BINNEN & BUITEN 2019 is uit!
In deze catalogus zijn veel nieuwe producten opgenomen.

Wilt u deze siugncatalogus digitaal inzien: KLIK HIER! 

Bent u signmaker en wilt u zelf ook deze Signcatalogus inzetten als middel om uw klanten te bereiken? Klik dan hier voor meer informatie.

Vision-line_Signcatalogus_BINNEN__BUITEN_2019

Mistral paalbanners in Wijchen

Geplaatst op: 10 Juli 2019

Mistral paalbanners voor de vierdaagseloper in Wijchen.

Onze partner Charo heeft door heel de gemeente Wijchen Mistral paalbanners met een dubbelzijdige geprinte frontlit banner opgehangen. Dit om de vierdaagse lopers op woensdag 17 juli, de dag van Wijchen, extra te verwelkomen. Deze lantaarnpaalbanners hangen in Wijchen en de kerkdorpen Alverna, Balgoy, Bergharen, Niftrik en de Woezik. Door de vrolijke uitstraling brengt het de bevolking al in stemming voor dit grootste wandelfestijn in de wereld. Het initiatief tot deze feestelijke aankleding van de gemeente Wijchen is genomen door B&W en is uitgevoerd door het multifunctionele reclamebedrijf Charo uit Wijchen. Vision-line is de leverancier van de Mistral bannerhouders en de geprinte frontlit banners. 

De tekst op de banner 'Wijchen altijd een stap verder' is ook tekenend voor de Vision-line organisatie! 

Voor meer info en of prijsaanvraag voor paalbanner Mistral, klik hier.

Multilijn digitaal informatiebord

Geplaatst op: 26 April 2019

NIEUW: Multilijn digitaal informatiebord

Het betreft een monochroom digitale display met 3 tot maximaal 8 afzonderlijke digitale lijnen om uw informatie optimaal te presenteren. U heeft keuze uit multilijn informatieborden met een karakterhoogte van 8, 11 of 14 cm groot en in de kleuren wit, groen, blauw, rood en amber. De aansturing gaat via WIFI signaal door middel van een separate zender en ontvanger. De display leveren wij met of zonder portaalframe. 

Op de afbeelding ziet u een 5 lijns-display bij de huisartsenpost van het Amphion ziekenhuis in Oosterhout. Deze display is daar geleverd door onze partner Van der Burgt Reclame uit Oosterhout. Klik voor meer informatie en een video hier op: LINK 

Vision-line_Multilijn_informatiebord  

Setvoordeel!

Geplaatst op: 11 April 2019

Met dit mooie weer trekt men er weer op uit. Hoe fraai is het dan niet om uw winkel, bedrijf of organisatie extra in beeld te brengen door opvallende vlaggen. Wij hebben een aantal sets samengesteld van masten met vlaggen of banieren tegen interessante prijzen. De sets bestaan uit 3 masten met 9 digitaal geprinte vlaggen of 10 gezeefdrukte vlaggen. Wilt u meer weten, klik dan hier.

VMVL0005

Hijsframe Spider

Geplaatst op: 3 Januari 2019

Nieuw Hijsframe Spider

Dit is een grootformaat uniek hijs-spanconstructie voor het supersnel ophangen en wisselen van banners tot maximaal 20 m2. De montage is eenvoudig evenals het wisselen van het doek. Het product heeft zich al lange tijd in de Scandinavische landen bewezen en kan zeer forse windkrachten weerstaan.

Voor meer informatie en uitgebreide video: KLIK HIER 

Webshop Kwintz-sign.nl

Geplaatst op: 3 Januari 2019

Webshop Kwintz-sign.nl met opmaak via CSS-formulier

Ons succesvolle gepersonaliseerde signwebshop formule is nu ook ingericht om de lay-out aan te passen via een zelf opgemaakt CSS-formulier. De eerste webshophouder die dit heeft toegepast is Kwintz-sign.nl De webshophouder kan door de optie van het CSS-formulier nu nog meer dan voorheen zijn eigen bedrijfsindentiteit tot zijn recht laten komen. 

Verder zijn het aantal productgroepen in deze signwebshops uitgebreid. De webshophouder heeft hierdoor ook een grotere keuze welke productgroepen hij in zijn eigen signwebshop wil tonen. 

Dat deze webshop formule een grote vlucht neemt moge blijken uit het feit dat er al 60 shops actief zijn in Nederland en België. 

Webshop_via_CSS-formulier

Parkeerbord met veerpaal

Geplaatst op: 4 Oktober 2018

Geen kromme of platgereden parkeerpalen meer. Met deze flexibele paal komt de paal na platgereden te zijn weer in zijn oorspronkelijke stand terug. De witte paal met voetplaat schroeft u op het beton (tegen meerprijs kunnen wij dit ook leveren met een betonpoer). De paal zelf is 90 cm lang en heeft een diameter van 60 mm. De lengte kunt u eenvoudig zelf aanpassen door er een stuk af te zagen. De paal is voorzien van een fraai gebogen doch zeer stevig 4 mm dik aluminium bord in de afmeting van 51x15 cm. 

Voor informatie en prijsaanvraag klik: hier

Monobloc zuilen voor Legro

Geplaatst op: 6 Juni 2018

Monobloc zuilen voor Legro

Via onze partner Kleefkracht in 's-Hertogenbosch hebben wij recent een tiental Monobloc zuilen geleverd bestemd voor de aankleding van c.q. bewegwijzering naar de panden van potgrondbedrijf Legro. Deze zeer degelijke vlakke reclamezuilen zijn door ons voorzien van een extra aluminium uitbouw. De fraaie belettering en plaatsing is verder verzorgd door Kleefkracht.   

Monoblo_zuil_Legro_1

Displayhouder STRUT

Geplaatst op: 27 Augustus 2018

Displayhouder STRUT

Nieuw in ons assortiment is de unieke bord- of displayhouder die men achter een presentatie plaatst. Door de driehoeksvoet die men uitschuift, staat het geheel zeer stabiel. De houder zelf is 150 cm hoog. Montage achter het paneel kan m.b.v. dubbelzijdig tape of als u deze regelmatig wilt hergebruiken met klittenband. Dit product is zeer gunstig geprijs. Voor meer informatie, klik hier.

Bordhouder_STRUT_1 Bordhouder_STRUT_2

Nieuwe webshops

Geplaatst op: 27 Maart 2018

De afgelopen tijd heeft Vision-line weer een aantal nieuwe webshophouders mogen begroeten.
Wanneer u op onderstaande webshopnaam klikt, wordt de betreffende shops in een nieuw tabblad geopend:

AT-Belletering Langdorp

M. de Held & Zonen Rotterdam

Van de Water reclame Schijndel

Letter en Beeld Lebbeke

Publiwereld Geel

webshop_van_de_water

Wilt u weten of een webshop ook iets voor u is? Kik dan hier voor de mogelijkheden en nog meer voorbeelden of hier om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Gakon gevelreclame 10x7 m met JellowLEDstone

Geplaatst op: 10 Juli 2017

Gakon gevelreclame van 10x7 m met JellowLEDstone 

Recent hebben wij via onze partner Van Rooijen Visuele Reklame uit Kwintsheul een zeer fraaie LED verlichte gevelreclame geleverd aan Gakon Horticultural Projects in Wateringen. Met recht mag deze lichtreclame een blikvanger genoemd worden als u via de snelweg het Westland nadert.

Deze complete gevelreclame van 10x7 m is gemaakt uit 5 cm dikke JellowLEDstone letters gemonteerd op een witte dibond onderletter en gemonteerd op een in kleur gespoten kokerconstructie. De letters en de wereldbol zijn allen voorzien van ingegoten LED-verlichting in meerdere kleuren en lichten het geheel indirect uit.   

CIMG6523 gakon_verlicht

Unieke LED etalagesysteem voor Kok&Heijkamp

Geplaatst op: 2 Juni 2017

Levering van unieke vrijstaande LED etalagesystemen aan Kok&Heijkamp makelaars

Recent hebben wij via onze partner X&R Design uit Nunspeet zeer fraaie schuinstaande en op maat gemaakte LED verlichte etalagesystemen geleverd aan makelaardij Kok&Heijkamp in 't Harde. Op verzoek van onze klant zijn de transparante borden voorzien van wisselende samenstelling van meerdere A4 en A3 magneethouders en zijn er fraaie gravures van Kok&Heijkamp op aangebracht. Bij deze systemen is de elektriciteitsvoorziening subtiel in de voet van de display weggewerkt. Deze levering heeft X&R Design een zeer tevreden klant opgeleverd.

Voor meer informatie klik hier: etalagesysteem

 

 

 

Reclamezuil van 6000x1700 mm voor firma Wessem

Geplaatst op: 12 April 2017

Reclame zuil van 6000x1700 mm voor firma Wessem.

Wij hebben recent eem 'custom made'aluminium reclamezuil geleverd aan het signbedrijf 'zuid projecten' bestemd voor de firma Wessem. Het betrof hier een zuil met de afmetingen van de basis van 6000x1700 mm en voorzien van haaks uitgevoerde LED kappen van 3700x1000 mm. De tekst in deze aluminium kappen is uitgelaserd en voorzien van achterliggend plexiglas met LED verlichting. De plaatsing en belettering is verder in opdracht van de fa. Wessem verzorgd door het signbedrijf 'zuid projecten'.

Magneet etalagesysteem: LED MAG

Geplaatst op: 7 December 2016

Magneet etalagesysteem: LED Mag

Dit is een vrijstaand stabiele magneetstandaard waar men de LED verlichte A4, A3 of A2 posterenveloppen in elke gewenste positie en op elke willekeurige hoogte op kan plaatsen waarna de magneten hun werk doen. Zodra de houders op staander geplaatst zijn gaat direct de mooie egale verlichting aan. Wijzigen van positie geen punt, want zodra u deze posterenveloppen er van af trekt, kunt u ze direct weer op een andere positie plaatsen. De posterenveloppen zijn laag voltage LED verlichting met een verwachte levensduur van 50.000 uur. Zij verlichten elke standaard papierprint of backlit papier. Deze systemen zijn ook verkrijgbaar in wand- en hangende uitvoering. Voor meer informatie klik: hier!

SMAX: flexibele beurswand van 3x5 m

Geplaatst op: 10 November 2016

SMAX: flexibele beurswand van 3x5 meter

Nieuw in de Benelux, de flexibel in te stellen beurswand met full colour decordoek. De staanders zijn traploos op elke hoogte in te stellen en de breedte kan men per 5 cm verkorten of verlengen. De units zijn m.b.v. extensiesets oneindig uit te breiden. Leverings is inclusief een handige draagtas.

Wij voeren op dit moment standaard de units met een maximale afmeting van 2x2x3,1 meter en die van 3x5 meter. Levering is inclusief of exclusief geprint full colour textieldecordoek. Voor meer info klik:hier

MPMY1002_2

VL-Adbicy: opvallende milieuvriendelijke promotie

Geplaatst op: 16 Juni 2016

Adverteren op een spandoek maar dan anders! Lichtgewicht robuust aluminium frame voor achter de fiets of om door de stad te lopen of te skaten. Deze is voorzien van een dubbelzijdig geprint spandoek. Het geheel wordt geleverd als een bouwpakketje waarbij het frame voor drie verschillende bannerafmetingen in elkaar wordt gezet. Dit zijn (bxh) 203x94 cm, 119x94 cm en 119x179 cm.


VL-Adbicy biedt de volgende opties:

  • een extension set voor afmetingen van de banner van (bxh) 228x179 cm en 312x94 cm
  • een wandel- c.q. skatetuigje waardoor men eenvoudig met deze lichtgewicht aanhanger door de stad kan lopen of zelfs skaten
  • een gps-tracker indien u de promotie-activiteiten uitbesteed
  • een geluidsinstallatie die de persoon op zijn lichaam draagt en m.b.v. een hoofdmicrofoon een toelichting kan verzorgen.

Nieuw: Longlife vlaggen

Geplaatst op: 19 April 2016

Nieuw in ons assortiment zijn de digitaal gedrukte air glanspolyester longlife vlaggen. Het feit dat deze vlag vervaardigd is uit 110 gr. air glanspolyesterdoek zorgt er voor dat deze gemiddeld een langere levensduur heeft en niet rafelt. De vlag is verder volledig geconfectioneerd. Gemiddeld betaald u maar 10% meer voor deze vlaggen.

Voor meer informatie en prijzen klik onder onderstaande link.

VLLN1030_2

Inbouwmodel tijd-, temperatuur- en datumdisplay

Geplaatst op: 13 Oktober 2015

Compacte tijd-, temperatuur- en datum display zonder omkasting voor binnen en buitengebruik met een uitgebreid programma aan instelmogelijkheden. Ook zeer geschikt voor in- of opbouw bij o.a. reclamezuilen. Karakterhoogte 10 cm of 20 cm met een leesafstand van 50 m of 100 m.   De LED’s zijn naar keuze standaard uitgevoerd in rood of geel. Groene, blauwe of witte karakters tegen een meerprijs. Standaard zijn deze displays ook uitgerust met een stopwatch, een count down en een count up functie. De units worden geleverd met een afstandsbediening en zijn eenvoudig in te stellen. De felheid van de LED’s wordt automatisch ingesteld op basis van omgevingslicht en de LED’s hebben een grote leeshoek. Tegen een meerprijs kunnen we de units uitrusten met een GPS tijdsynchronisatie.

Quick+ beurswand met life time garantie

Geplaatst op: 26 Augustus 2015

Met deze wand kies je voor een zeer gebruiksvriendelijk, zelf vergrendelend pop-up beurswand of presentatiewand met een nieuw gepatenteerd railsysteem voor perfect aansluitende magneetbanen. Opbouw was nog nooit zo handig en snel! Een systeem dat ideaal is voor congressen, seminars en productpresentaties. Een oerdegelijk uitvouwbaar frame vormt de basis voor de life time quality. Het geheel wordt geleverd in een handige stevige rolkoffer met beuken topblad. Van de rolkoffer maak je vervolgens d.m.v. het bijgeleverde bedrukte paneel in een handomdraai een handige balie. Deze Atlas rolkoffers zijn te koppelen tot een set voor een grootformaat balie. Opties bij dit systeem zijn: een LCD monitor houder, een inbouwschap en verlichting aan de achterzijde van het frame voor een speciaal effect. Deze wanden zijn leverbaar in de 3x2, 3x3, 3x4 en 3x5 uitvoering. Klik hier voor meer informatie.

Nieuw: Atoll 8 maar 4 mm dik

Geplaatst op: 25 Augustus 2015

 Dit fraaie subtiele en interessant geprijsde systeem valt alleen op door de print die u er zelf in plaatst en niet door de houder. De houders zijn maar 4 mm diep en zijn voorzien van ontspiegelend PET folie. Ze zijn in vele afmetingen verkrijgbaar en zijn alleen geschikt voor prints. Klik hier voor meer informatie. 

INMB2020_2

Nieuw in ons assortiment

Geplaatst op: 7 April 2015

Wij hebben een aantal nieuwe bedrukte textielproducten aan ons assortiment toegevoegd. Dit zijn ideale promotiemiddelen voor evenementen, festivals en buitenfestiviteiten, of gewoon voor op een terras of strand. Wat te denken van onze rugzakvlaggen en -banners of de strand- en regisseursstoelen. Maar ook de full colour bedrukte pop-outs, zitkubussen en windvanen kunnen prima ingezet worden als aandachtstrekker.

Voor geregistreerde klanten: klik op de onderstreepte woorden hierboven voor meer informatie en om prijzen te bekijken.

Zitkubus     Windvanen

Strand- en regisseursstoelen     Pop-out

Rugzakvlaggen en -banners

Fissart

Geplaatst op: 7 April 2015

Met de Fissart kunt u zonder boorgaten in uw paneel uw presentatie ophangen. Via een ingenieus doch eenvoudig systeem plaatst u het paneel op de houder die u op de wand bevestigd heeft. De houder op het paneel wordt eenvoudig opgeplakt na verwijderen van het schutvel van de kleeflaag. Ook het bijstellen van uw presentatie als deze niet waterpas hangt is via dit systeem zeer eenvoudig.

Klik hier om de productpagina elders op onze website te bekijken!