Dé leverancier van Signproducten met het Grootste Assortiment

Nieuwsoverzicht

eyepole® de innovatieve volautomatische vlaggenmast

Geplaatst op: 2 Maart 2022

eyepole® de innovatieve volautomatische vlaggenmast

De eerste volautomatische stormbestendige baniermast met uw dubbelzijdige altijd zichtbare reclameboodschap of logopromotie.

De eyepole® wordt bestuurd via een ingebouwde bedieningseenheid. Hier kunnen alle belangrijke functies met een druk op de knop worden geactiveerd en ingesteld. Geïntegreerde sturingselementen zorgen ervoor dat de banner altijd strak staat en beschermd wordt. Neemt de windsensor een windkracht 6 waar dan zal de banier zich automatisch oprollen en spant zich weer zodra de windkracht afneemt.

De speciaal ontworpen, sensor gestuurde LED-verlichting zorgt ervoor dat uw boodschap ook wordt gezien bij schemer en nacht. Het exclusief ontwikkelde lenssysteem garandeert een krachtige en homogene belichting van uw banier. De lichtintensiteit stelt u zelf af; 50, 75 of 100%. Ook de duur van de verlichting stelt u in. Tot 9 of 10 uur in de anvond of de hele dag; aan u de vele keuzes.

Door het uitgekiende spansysteem kan de banier gemakkelijk en snel worden gewisseld. De banier staat altijd in de juiste richting om gezien te worden en door de dubbelzijdige bedrukking heeft u extra promotieoppervlak.

De basisinstellingen van de eyepole kunnen via een USB-interface worden uitgevoerd en aangepast.

De eyepole masten zijn verkrijgbaar vanaf 6 tot 10 m en met banners tot wel 400x150 cm. Door de elektriciteitsvoorziening heeft menig mast een dubbelfunctie bij gebruikers namelijk als hoogtedrager van beveiligingscamera’s. 

Meer info: zie brochure eyepole of website eyepole

Video's

eyepole meet een windkracht 6 – rolt zich op en gaat naar stormstand: VIDEO

eyepole meet windkracht onder 6 – ontrolt zich en gaat naar standaard positie: VIDEO

eyepole banier wordt gewisseld: VIDEO

eyepole details banier wisselen: VIDEO

Voor een prijsaanvraag voor dit unieke product: KLIK HIER

Eyepole_vision-line_6 Eyepole_vision-line_4 Eyepole_vision-line_1 Eyepole_vision-line_2 Eyepole_vision-line_1 Eyepole_vision-line_1 Eyepole_vision-line_5

ECO-ARE LICHTRECLAME - lichtgewicht - milieuvriendelijk

Geplaatst op: 13 December 2021

De ECO-ARE lichtbak is een ultralichte lichtbak met een ecologisch gunstig productieproces dit in vergelijking met de productie van een traditionele aluminium lichtbak. Deze gepatenteerde ultralichte lichtbakken wegen circa 10 tot 30% van een traditionele aluminium lichtbak maar qua functionaliteit zijn ze gelijkwaardig. Daarnaast zijn deze lichtbakken veel duurzamer door een langere levensduur en het milieugunstig productieproces. Een traditionele lichtbak van 100x300 cm weegt ca. 36,3 kg en een ECO-ARE lichtbak met aluminium 10,7 kg en met staal is dat 12,1 kg. Door een uitgekiend productieproces en door de gebruikte materialen is de CO2 emissie van de ECO-ARE lichtbak een fractie in vergelijking met de productie van een traditionele lichtbak. Zie voor deze vergelijking bijgevoegde afbeelding met een diagram van de CO2 emissie vastgesteld door een gespecialiseerd Zweeds technologisch onderzoekinstituut. De CO2 besparing bij de productie van een ECO-ARE lichtbak van 100x300 cm ligt tussen de 270--300 Kg CO2 wat vergelijkbaar is met het benzineverbruik bij een autorit van ca. 1200 km.  De montage van deze lichtgewicht ECO-ARE lichtbakken is met de speciale wandhouders simpel en snel. Met de zelfde technieken produceren wij ook milieuvriendelijke verlichte doos- c.q. gevelletters.

 

MEER INFO / PRIJS AANVRAGEN: KLIK HIER

LRRS1010_2

Uitbreiding assortiment kerstverlichting voor vlaggenmasten

Geplaatst op: 28 Oktober 2021

Tover je vlaggenmast om in een kerstboom!

Maak van je vlaggenmast(en) een sfeervolle kerstboom met ons uitgebreide pakket.

Deze luxe kerstboomverlichting met warm-witte, gekleurde en/of knipperende LED lampjes voor in uw vlaggenmast is een echte eyecatcher in de winter. Gelukkig is deze vlaggenmastverlichting in een korte tijd op te zetten en daarna heeft u er geen omkijken meer naar. U monteert de kerstverlichting aan de vlaggenlijn en die trekt u omhoog en de onderste 50 cm boven het maaiveld blijft dan vrij. De verlichting is bestand tegen alle weersinvloeden en hoeft alleen bij extreem harde wind even neergelaten te worden. 

Naast de kerstverlichting voor de mast leveren wij ook combinaties van vlaggenmast(en) en kerstverlichting en dat van klein tot groot formaat mast van wel 12 m. Dit jaar leveren wij ook enkele specials zoals hangende, muur- en deurkerstbomen.

Voor ons volledig pakket kerstverlichting klik: HIER

Video fan

Geplaatst op: 1 September 2021

Unieke EYE CATCHER door de bewegende beelden die gevormd worden door de speciale fan. De acrylaatbehuizing met fan monteert u op een wand of op een staander en op het moment dat u de stekker in stopcontact steekt is deze klaar voor het tonen van de bewegende beelden. Via de QR-code op het product krijgt u een link naar een app voor aansturing van de fan. Deze app is zowel voor android als iphone toestellen geschikt. Aansturing kan natuurlijk ook met behulp van een computer. Met uw mobieltje of computer upload u beelden, teksten , video's naar de fan die dan vervolgens getoond worden. Het starten, uitzetten van de fan kunt u ook regelen met de app. 

Voor meer informatie, klik op: INFO

Voor bekijken van een video, klik op: VIDEO 1 of op VIDEO 2

Brochure BINNEN en BUITEN 2021-2022

Geplaatst op: 2 Juni 2021

Signbrochure BINNEN en BUITEN 2021-2022 

Met trots presenteren wij u onze nieuwe signbrochure dat u een goed overzicht geeft van de producten en diensten die wij kunnen leveren. In deze 52 pagina's tellende full colour brochure treft u op een overzichtelijke wijze voorbeelden aan van gerealiseerde signprojecten waar onze producten veelal in verwerkt zijn. Ook dit jaar zijn er weer een ruim aantal nieuwe producten toegevoegd. De belangrijkste zijn de nieuwe producten voor vloerreclame waaronder de bedrukte polycarbonaat vloerdisplays, verder de LCD vitrineschermen, onze nieuwe stoepbordenlijn, nieuwe binnenbewegwijzeringsborden, pop-up systemen voor buitentoepassing, nieuwe licht- en gevelreclame producten, etc.

Ook is er ruim aandacht besteed aan een aantal nieuwe productlijnen gemaakt uit natuurlijke materialen waaronder de uitvoerige Pic Bois lijn van natuurdisplays maar ook de houten stretchdoekframes of de houten brochurehouders en bannerhouders. Maar ook de milieuvriendelijke ECO-producten komen hierin aan bod zoals de PVC vrije banners of onze vlaggen van gerecycled textiel. Kortom een interessant presentatiemiddel voor menig bedrijf actief in de reclamebranche waaronder zeker de signmakers genoemd mogen worden. U kunt vrijblijvend een brochure opvragen maar u kunt deze ook digitaal inkijken door op onderstaande afbeelding te klikken of hier op: Signbrochure BINNEN en BUITEN 2021-2022 

Vision-line_signcatalogus_2021-2022_2

Natuurdisplays van PIC BOIS

Geplaatst op: 3 Maart 2021

Nieuwe catalogus van PIC BOIS

Onze partner voor natuurdisplays, de Franse firma PIC BOIS, heeft recent een nieuwe uitvoerige brochure uitgebracht met een overzicht van projecten die zij gerealiseerd hebben. Producten die u in deze brochure ziet daarvan kunt de prijs opvragen bij Vision-line of een van onze partners.

Voor het inzien van deze catalogus klikt u op: Catalogus PIC BOIS

Vision-line in de pers

Geplaatst op: 20 Augustus 2020

Release Vision-line Whitelabel Signwebshop 2.0

Tekst Herman Hartman (Hoofdredacteur SignPro)

Vision-line is een groothandel met een zeer brede range aan sign/reclameproducten; van reclamezuilen tot gevelletters en van beurswanden tot beachvlaggen. Vision-line biedt Nederlandse en Belgische signbedrijven de mogelijkheid om een eigen webshop met signproducten in te richten op basis van een door Vision-Line ontwikkelde shopmodule. Recent introduceerde Vision-line een nieuwe versie die volledig aan de laatste ontwikkelingen is aangepast.

Vision-line startte 5 jaar terug met deze dienstverlening. De webshop kan nu gevuld worden met duizenden signproducten, van reclamezuilen tot rollup-banners en van stoepborden tot gevelreclame en nu zelfs met meer dan 250 Corona gerelateerde producten. De nieuwe webshop is volledig responsive op laptop, tablet, mobiele telefoon, zodat de shophouder geen order of aanvraag mist.

Eigen gezicht

De afnemer die de webshop onder eigen naam exploiteert bepaalt in het eenvoudig te gebruiken dashbord welke producten in de webshop worden getoond en bepaalt de prijstelling van de aangeboden producten. De webshop kan via het gebruik van CCS qua vormgeving en huisstijl worden aangepast aan de eigen identiteit met logo, banners, welkomsttekst, afbeeldingen, nieuwsberichten en met een eigen url. Voor het afwikkelen van de betalingen is er API ingebouwd van Mollie.com. Deze Nederlandse Payment Service Provider kan vrijwel alle soorten betaalmogelijkheden faciliteren, of het nu gaat om Ideal, Paypal Bancontact, creditcards. De afnemer bepaalt zelf in zijn contract met Mollie met welke betaalmogelijkheden de klant kan afrekenen. Het aansluiten op Mollie kost minder dan een kwartier en vervangt veel omslachtigere procedures via de eigen bank en ander marktpartijen.

Eigen producten

De webshop exploitant kan naar eigen inzicht en behoefte ook producten toevoegen en is er ruim baan gemaakt om zeer actief te zijn met SEO. Ook de bezoekersstatistieken zijn te volgen. Ook hier komt het zeer gebruiksvriendelijk ingerichte dashboard de gebruiker te hulp. Als optie kan men de webshop intensief ondersteunen met Google Shopping Feed. De kosten voor het inrichten en onderhoud van deze eigen unieke webshop vraagt slechts een bescheiden inrichtingsvergoeding en een bescheiden maandvergoeding. Verplichtingen om bij Vision-line in te kopen zijn er niet. Wil Schamp, eigenaar van Vision-line: “We hebben in de afgelopen jaren al behoorlijk wat signbedrijven met succes aangesloten. Je ziet dat signmakers verschillende keuzes maken in het aanbod dat ze in hun webshop laten zien. De meest succesvolle aanbieders gaan er heel actief mee om en zorgen ervoor dat hun webshop bij veel afnemers onder ogen komt én dat potentiële nieuwe klanten het ook kunnen vinden. Naast vindbaarheid is ook de response op vragen via mail of telefoon cruciaal. Niet alle website bezoekers zijn bekend met de ins en outs van de aangeboden signproducten en zullen dan om aanvullende informatie vragen. Een webshop is ook een kans om contact te komen.” De manier waarop de webshop wordt ingezet verschilt van bedrijf tot bedrijf. De faciliteiten achter de shop maken het mogelijk om ook je website er op te baseren doordat je naar believen pagina’s kunt toevoegen, een blog kunt starten en nieuwspagina’s kunt aanmaken. Andere gebruikers kiezen ervoor om een subdomein aan te maken of hun webshop onder een eigen domeinnaam in de lucht te brengen.

Met versie 2.0 van het platform achter de webshop wordt het nog aantrekkelijker voor signmakers hun eigen webshop op te zetten. Ze kunnen bij het vullen van de shop een selectie maken uit het brede productaanbod dat Vision-line aanbiedt en dat onder eigen naam aanbieden en naar believen eigen producten toevoegen. Vision-line biedt aan geïnteresseerden de mogelijkheid om geheel vrijblijvend in een door Vision-line ingericht subdomein een eigen webshop via het dashboard in te richten en te testen.

Meer info: 00-31-(0)314-332728 of info@visionline.nl

Bron: SignPro Benelux Magazine

Nieuwe Signcatalogus BINNEN & BUITEN 2020

Geplaatst op: 28 Mei 2020

De 52 pagina's tellende Vision-line Signcatalogus BINNEN & BUITEN 2020 is uit!
In deze catalogus zijn veel nieuwe producten opgenomen.

Wilt u deze signcatalogus digitaal inzien: KLIK HIER! 

Bent u signmaker en wilt u zelf ook deze Signcatalogus inzetten als middel om uw klanten te bereiken? Klik dan hier voor meer informatie.

Whitelabel Signshop 2.0

Geplaatst op: 6 Juli 2020

Release Vision-line Whitelabel Signwebshop 2.0

Uw Whitelabel Signwebshop met 6000 signproducten en ............ eigen producten in een dag!

Vision-line biedt Nederlandse en Belgische reclamebedrijven die voldoen aan een aantal selectiecriteria de mogelijkheid om een eigen webshop met signproducten op te nemen. Deze webshop is gevuld met duizenden signproducten, van reclamezuilen tot rollupbanners en van stoepbord tot gevelreclame en nu zelfs met meer dan 250 Corona gerelateerde producten.

De gebruiker bepaalt welke producten men in de webshop toont en tegen welke prijzen. De webshop voorziet men van zijn eigen identiteit met logo, banners, welkomsttekst, afbeeldingen, nieuwsberichten en met een eigen URL. Men bepaalt ook met welke betaalmogelijkheden de klant kan afrekenen. Daarnaast kan men deze webshop zelf zeer eenvoudig aanvullen met eigen producten en is er ruim baan gemaakt om zeer actief te zijn met SEO. Ook de bezoekersstatistieken zijn te volgen. Dit alles kan men eenvoudig regelen m.b.v. een zeer gebruiksvriendelijk DASHBOARD.    

Als optie kan men de webshop intensief ondersteunen met GOOGLE SHOPPING FEED. 

De kosten voor het inrichten en onderhoud van deze eigen unieke webshop, vertaalt zich slechts in een bescheiden inrichtingsvergoeding en een bescheiden maandvergoeding. Verplichtingen om bij Vision-line in te kopen heeft men niet.

Geïnteresseerden hebben de mogelijkheid om geheel vrijblijvend in een door Vision-line ingericht subdomein een webshop via het DASHBOARD in te richten en te testen.

In het kort:

 • Assortiment van meer dan 6000 signproducten en .................. eigen producten
 • Volledig responsive op laptop, tablet, mobiele telefoon
 • Eenvoudig toepassen van de huisstijl of inrichten m.b.v. een CSS-formulier
 • Eigen URL (subdomein of zelfstandig m.b.v. A-formulier) met SSL-certificaat
 • Zeer gebruiksvriendelijk DASHBOARD waarmee men alles zelf kan inrichten/instellen
 • Ruime SEO verrijkingsmogelijkheden, van pagina tot individueel product
 • Prijsbepaling op categorie, subcategorie en individueel productniveau
 • Keuze uit breed scala van betaalmogelijkheden: iDeal, Bancontact, Afterpay, etc.
 • Eenvoudig plaatsen van nieuwsberichten, actiebanners, verkoopvoorwaarden, etc.
 • Ruime analyse mogelijkheden van de shop via Google Analytics integratie 
 • Order volgsysteem en bewaren van historische gegevens via het DASHBOARD
 • Lage investering
 • Optie: instellen van Google Shopping Feed

Voor een aanvraag voor uw eigen webshop: KLIK HIER 

Whitelabel_signshop_Vision-line_voorbeeld1 Whitelabel_signshop_Vision-line_voorbeeld2  Whitelabel_signshop_Vision-line_voorbeeld4 Whitelabel_signshop_Vision-line_voorbeeld3

CORONA HULPMIDDELEN

Geplaatst op: 27 Mei 2020

Hoe kunt u binnen uw bedrijf veiligheid creëren voor medewerkers en klanten? Een nieuwe realiteit die vraagt om nieuwe oplossingen.

Vision-line is specialist in signing toepassingen en denkt graag met u mee. We hebben een zeer groot aantal standaard hulpmiddelen voor u geselecteerd, maar u kunt ook bij ons terecht voor custom made producten! Voor ons totale assortiment van meer dan 200 Covid-19 produkten: KLIK HIER

 

Vision-line_Corona-Covid-19_produkten

Nieuwe webshops

Geplaatst op: 20 Augustus 2020

De afgelopen tijd heeft Vision-line weer een aantal nieuwe webshophouders mogen begroeten.
Wanneer u op onderstaande webshopnaam klikt, wordt de betreffende shops in een nieuw tabblad geopend:

https://webshop.bluesigns.nl/

https://faberreklame.nl/ 

https://signshop.bls.nl/ 

https://signshop.jordans.nl/

Whitelabel_signshop_Vision-line_voorbeeld1

Wilt u weten of een webshop ook iets voor u is? Kik dan hier voor de mogelijkheden en nog meer voorbeelden of hier om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Toonbankdisplay - Coronabescherming

Geplaatst op: 20 Maart 2020

Toonbankdisplay t.b.v. Coronabescherming

Deze display beschermt personeel en uw klanten door middel van een fysieke scheiding. Uiteraard dienen ook met dit display de richtlijnen van het RIVM gevolgd te worden. De standaard afmetingen van de display zijn 60 x 60 cm. De diepte van de display is 12 cm. Zo staat deze stevig op de toonbank. De opening is 28 cm breed en 10 cm hoog. Zo kan een medewerker nog wel de pinautomaat beschikbaar maken of het bonnetje op de toonbank plaatsen. Overige afmetingen zijn op aanvraag.

Voor aankoop en/of prijsaanvraag klik: HIER

Eco logovlaggen van gerecycled textiel

Geplaatst op: 5 Februari 2020

Nieuw in ons assortiment zijn de digitaal bedrukte mast- en baniervlaggen op 115 gr polyglans stof B1 (brandvertragend) en dat vervaardigd is van gerecycled textiel. De mast en banierevlaggen zijn standaard geconfectioneerd met of zonder tunnel, kopband, leuvers en haken.

NIEUW FSC BANNER WOOD

Geplaatst op: 6 December 2019

Milieuvriendelijke, FSC gekeurde houten bannerhouder geschikt voor een banner van 800x1850 mm en is zeer vriendelijke geprijsd. Montage is zeer eenvoudig evenals het monteren en wisselen van de banner. Zie ook onderstaande afbeeldingen. De houder weegt 6 kg en is geschikt voor een banner met tunnel. Voor meer informatie en prijsaanvraag: KLIK HIER

Nieuwsitem_Vision-line_PBKD0210_2 

Nieuwe brochure/folder displays

Geplaatst op: 22 November 2019

Regelmatig voegen wij nieuwe producten toe aan ons uitgebreide assortiment. Onderstaand behandelen wij kort enkele nieuwe brochure/folder displays.

OUTDOOR plus

Zeer praktische verrijdbare zilverkleurige stalen brochurehouder geschikt voor buitentoepassing. De diepe transparante houder voor de brochures is ook voorzien van een transparante cover waardoor men wel eenvoudig de brochures er uit kan nemenmaar deze niet nat kunnen worden. Op de top is een waterdichte posterhouder geplaatst waardoor de display nog krachtiger wordt. Voor meer info over dit product of voor een prijsaanvraag, klik op onderstaaande afbeelding.

Vision-line_nieuws_BDUP5210  

Glas deluxe

Trendy en moderne glazen presentatiestandaard met luxe RVS/INOX brochurehouder. De glazen (veiligheidsglas) staander is 1805 mm hoog en 380 mm breed en is geplaatst in een zilvermat aluminium voet. Op het glazen paneel zijn fraaie RVS houders geplaatst. Voor meer info over dit product of voor een prijsaanvraag, klik op onderstaande afbeelding.

Vision-line_nieuws_BDKD0550 

Magazine rail

Weg met die slordige stapel tijdschriften. Magazine Rail ordent bladen en magazines op heel aantrekkelijke wijze. Anders dan andere tijdschrifthouders ziet het geheel er opgeruimd en catchy uit. Passend bij een modern interieur dat met oog voor detail en beleving is ingericht. Een originele manier om tijdschriften te bewaren en te presenteren. Bovendien is deze manier van tijdschriften aan de wand bewaren ruimtebesparend! De rail wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Dit product is ook leverbaar in eenvrijhangende uitvoering. Voor meer info over dit product of voor een prijsaanvraag, klik op onderstaande afbeelding.

Vision-line_nieuws_BDKA1010_2  Vision-line_nieuws_BDKA1110_2 

Reclamezuil/totem Cassettes

Geplaatst op: 19 Augustus 2019

Reclamezuil ofwel reclametotem CASSETTES

Nieuw is ons uitgebreide programma van vlakke reclamezuilen c.q. totems is de CASSETTES zuil. Deze zuilenlijn, met als basis de veel verkocht vlakke Monobloc zuil, kenmerkt zich door de uitwisselbare cassettes die men naar gelang de wens van de klant enkel- en/of dubbelzijdig op de zeer solide basisconstructie aangebracht worden. De uitwisselbare verlichte en onverlichte cassettes zijn er in de standaardmaten van 300, 600, 900, 1100, 1300, 1500 en 1800 mm hoog en deze zijn aangepast aan de standaard breedte van de zuil/totem. Zo kunt u de zuil enkel- of dubbelzijdig uit laten voeren met een combinatie van verlichte en onverlichte cassettes in de diverse standaardhoogtes. Voor de basis zuil/totem is er de keuze uit de standaardhoogtes van 2500, 3000, 4000 en 6000 mm en voor de breedte is dat 900, 1100, 1300, 1500 en 1800 mm. Standaard wordt de zuil in een geanodiseerde aluminium of als wit gelakt uitvoering geleverd. Naast de standaard afmetingen van de zuilen en de uitwisselbare cassettes en kleuren kunnen deze ook in de door u gewenste afmeting gemaakt worden en is de zuil tegen meerprijs in elke gewenste RAL-kleur leverbaar. Voor meer informatie en prijzen kikt u HIER. 

Vision-line_Reclamezuil_Cassettes

        

Mistral paalbanners in Wijchen

Geplaatst op: 10 Juli 2019

Mistral paalbanners voor de vierdaagseloper in Wijchen.

Onze partner Charo heeft door heel de gemeente Wijchen Mistral paalbanners met een dubbelzijdige geprinte frontlit banner opgehangen. Dit om de vierdaagse lopers op woensdag 17 juli, de dag van Wijchen, extra te verwelkomen. Deze lantaarnpaalbanners hangen in Wijchen en de kerkdorpen Alverna, Balgoy, Bergharen, Niftrik en de Woezik. Door de vrolijke uitstraling brengt het de bevolking al in stemming voor dit grootste wandelfestijn in de wereld. Het initiatief tot deze feestelijke aankleding van de gemeente Wijchen is genomen door B&W en is uitgevoerd door het multifunctionele reclamebedrijf Charo uit Wijchen. Vision-line is de leverancier van de Mistral bannerhouders en de geprinte frontlit banners. 

De tekst op de banner 'Wijchen altijd een stap verder' is ook tekenend voor de Vision-line organisatie! 

Voor meer info en of prijsaanvraag voor paalbanner Mistral, klik hier.

Multilijn digitaal informatiebord

Geplaatst op: 26 April 2019

NIEUW: Multilijn digitaal informatiebord

Het betreft een monochroom digitale display met 3 tot maximaal 8 afzonderlijke digitale lijnen om uw informatie optimaal te presenteren. U heeft keuze uit multilijn informatieborden met een karakterhoogte van 8, 11 of 14 cm groot en in de kleuren wit, groen, blauw, rood en amber. De aansturing gaat via WIFI signaal door middel van een separate zender en ontvanger. De display leveren wij met of zonder portaalframe. 

Op de afbeelding ziet u een 5 lijns-display bij de huisartsenpost van het Amphion ziekenhuis in Oosterhout. Deze display is daar geleverd door onze partner Van der Burgt Reclame uit Oosterhout. Klik voor meer informatie en een video hier op: LINK 

Vision-line_Multilijn_informatiebord  

Setvoordeel!

Geplaatst op: 11 April 2019

Met dit mooie weer trekt men er weer op uit. Hoe fraai is het dan niet om uw winkel, bedrijf of organisatie extra in beeld te brengen door opvallende vlaggen. Wij hebben een aantal sets samengesteld van masten met vlaggen of banieren tegen interessante prijzen. De sets bestaan uit 3 masten met 9 digitaal geprinte vlaggen of 10 gezeefdrukte vlaggen. Wilt u meer weten, klik dan hier.

VMVL0005

Hijsframe Spider

Geplaatst op: 3 Januari 2019

Nieuw Hijsframe Spider

Dit is een grootformaat uniek hijs-spanconstructie voor het supersnel ophangen en wisselen van banners tot maximaal 20 m2. De montage is eenvoudig evenals het wisselen van het doek. Het product heeft zich al lange tijd in de Scandinavische landen bewezen en kan zeer forse windkrachten weerstaan.

Voor meer informatie en uitgebreide video: KLIK HIER 

Parkeerbord met veerpaal

Geplaatst op: 4 Oktober 2018

Geen kromme of platgereden parkeerpalen meer. Met deze flexibele paal komt de paal na platgereden te zijn weer in zijn oorspronkelijke stand terug. De witte paal met voetplaat schroeft u op het beton (tegen meerprijs kunnen wij dit ook leveren met een betonpoer). De paal zelf is 90 cm lang en heeft een diameter van 60 mm. De lengte kunt u eenvoudig zelf aanpassen door er een stuk af te zagen. De paal is voorzien van een fraai gebogen doch zeer stevig 4 mm dik aluminium bord in de afmeting van 51x15 cm. 

Voor informatie en prijsaanvraag klik: hier

Monobloc zuilen voor Legro

Geplaatst op: 6 Juni 2018

Monobloc zuilen voor Legro

Via onze partner Kleefkracht in 's-Hertogenbosch hebben wij recent een tiental Monobloc zuilen geleverd bestemd voor de aankleding van c.q. bewegwijzering naar de panden van potgrondbedrijf Legro. Deze zeer degelijke vlakke reclamezuilen zijn door ons voorzien van een extra aluminium uitbouw. De fraaie belettering en plaatsing is verder verzorgd door Kleefkracht.   

Monoblo_zuil_Legro_1

Displayhouder STRUT

Geplaatst op: 27 Augustus 2018

Displayhouder STRUT

Nieuw in ons assortiment is de unieke bord- of displayhouder die men achter een presentatie plaatst. Door de driehoeksvoet die men uitschuift, staat het geheel zeer stabiel. De houder zelf is 150 cm hoog. Montage achter het paneel kan m.b.v. dubbelzijdig tape of als u deze regelmatig wilt hergebruiken met klittenband. Dit product is zeer gunstig geprijs. Voor meer informatie, klik hier.

Bordhouder_STRUT_1 Bordhouder_STRUT_2

Gakon gevelreclame 10x7 m met JellowLEDstone

Geplaatst op: 10 Juli 2017

Gakon gevelreclame van 10x7 m met JellowLEDstone 

Recent hebben wij via onze partner Van Rooijen Visuele Reklame uit Kwintsheul een zeer fraaie LED verlichte gevelreclame geleverd aan Gakon Horticultural Projects in Wateringen. Met recht mag deze lichtreclame een blikvanger genoemd worden als u via de snelweg het Westland nadert.

Deze complete gevelreclame van 10x7 m is gemaakt uit 5 cm dikke JellowLEDstone letters gemonteerd op een witte dibond onderletter en gemonteerd op een in kleur gespoten kokerconstructie. De letters en de wereldbol zijn allen voorzien van ingegoten LED-verlichting in meerdere kleuren en lichten het geheel indirect uit.   

CIMG6523 gakon_verlicht

Unieke LED etalagesysteem voor Kok&Heijkamp

Geplaatst op: 2 Juni 2017

Levering van unieke vrijstaande LED etalagesystemen aan Kok&Heijkamp makelaars

Recent hebben wij via onze partner X&R Design uit Nunspeet zeer fraaie schuinstaande en op maat gemaakte LED verlichte etalagesystemen geleverd aan makelaardij Kok&Heijkamp in 't Harde. Op verzoek van onze klant zijn de transparante borden voorzien van wisselende samenstelling van meerdere A4 en A3 magneethouders en zijn er fraaie gravures van Kok&Heijkamp op aangebracht. Bij deze systemen is de elektriciteitsvoorziening subtiel in de voet van de display weggewerkt. Deze levering heeft X&R Design een zeer tevreden klant opgeleverd.

Voor meer informatie klik hier: etalagesysteem

 

 

 

Reclamezuil van 6000x1700 mm voor firma Wessem

Geplaatst op: 12 April 2017

Reclame zuil van 6000x1700 mm voor firma Wessem.

Wij hebben recent eem 'custom made'aluminium reclamezuil geleverd aan het signbedrijf 'zuid projecten' bestemd voor de firma Wessem. Het betrof hier een zuil met de afmetingen van de basis van 6000x1700 mm en voorzien van haaks uitgevoerde LED kappen van 3700x1000 mm. De tekst in deze aluminium kappen is uitgelaserd en voorzien van achterliggend plexiglas met LED verlichting. De plaatsing en belettering is verder in opdracht van de fa. Wessem verzorgd door het signbedrijf 'zuid projecten'.

Magneet etalagesysteem: LED MAG

Geplaatst op: 7 December 2016

Magneet etalagesysteem: LED Mag

Dit is een vrijstaand stabiele magneetstandaard waar men de LED verlichte A4, A3 of A2 posterenveloppen in elke gewenste positie en op elke willekeurige hoogte op kan plaatsen waarna de magneten hun werk doen. Zodra de houders op staander geplaatst zijn gaat direct de mooie egale verlichting aan. Wijzigen van positie geen punt, want zodra u deze posterenveloppen er van af trekt, kunt u ze direct weer op een andere positie plaatsen. De posterenveloppen zijn laag voltage LED verlichting met een verwachte levensduur van 50.000 uur. Zij verlichten elke standaard papierprint of backlit papier. Deze systemen zijn ook verkrijgbaar in wand- en hangende uitvoering. Voor meer informatie klik: hier!

SMAX: flexibele beurswand van 3x5 m

Geplaatst op: 10 November 2016

SMAX: flexibele beurswand van 3x5 meter

Nieuw in de Benelux, de flexibel in te stellen beurswand met full colour decordoek. De staanders zijn traploos op elke hoogte in te stellen en de breedte kan men per 5 cm verkorten of verlengen. De units zijn m.b.v. extensiesets oneindig uit te breiden. Leverings is inclusief een handige draagtas.

Wij voeren op dit moment standaard de units met een maximale afmeting van 2x2x3,1 meter en die van 3x5 meter. Levering is inclusief of exclusief geprint full colour textieldecordoek. Voor meer info klik:hier

MPMY1002_2

VL-Adbicy: opvallende milieuvriendelijke promotie

Geplaatst op: 16 Juni 2016

Adverteren op een spandoek maar dan anders! Lichtgewicht robuust aluminium frame voor achter de fiets of om door de stad te lopen of te skaten. Deze is voorzien van een dubbelzijdig geprint spandoek. Het geheel wordt geleverd als een bouwpakketje waarbij het frame voor drie verschillende bannerafmetingen in elkaar wordt gezet. Dit zijn (bxh) 203x94 cm, 119x94 cm en 119x179 cm.


VL-Adbicy biedt de volgende opties:

 • een extension set voor afmetingen van de banner van (bxh) 228x179 cm en 312x94 cm
 • een wandel- c.q. skatetuigje waardoor men eenvoudig met deze lichtgewicht aanhanger door de stad kan lopen of zelfs skaten
 • een gps-tracker indien u de promotie-activiteiten uitbesteed
 • een geluidsinstallatie die de persoon op zijn lichaam draagt en m.b.v. een hoofdmicrofoon een toelichting kan verzorgen.

Nieuw: Longlife vlaggen

Geplaatst op: 19 April 2016

Nieuw in ons assortiment zijn de digitaal gedrukte air glanspolyester longlife vlaggen. Het feit dat deze vlag vervaardigd is uit 110 gr. air glanspolyesterdoek zorgt er voor dat deze gemiddeld een langere levensduur heeft en niet rafelt. De vlag is verder volledig geconfectioneerd. Gemiddeld betaald u maar 10% meer voor deze vlaggen.

Voor meer informatie en prijzen klik onder onderstaande link.

VLLN1030_2

Inbouwmodel tijd-, temperatuur- en datumdisplay

Geplaatst op: 13 Oktober 2015

Compacte tijd-, temperatuur- en datum display zonder omkasting voor binnen en buitengebruik met een uitgebreid programma aan instelmogelijkheden. Ook zeer geschikt voor in- of opbouw bij o.a. reclamezuilen. Karakterhoogte 10 cm of 20 cm met een leesafstand van 50 m of 100 m.   De LED’s zijn naar keuze standaard uitgevoerd in rood of geel. Groene, blauwe of witte karakters tegen een meerprijs. Standaard zijn deze displays ook uitgerust met een stopwatch, een count down en een count up functie. De units worden geleverd met een afstandsbediening en zijn eenvoudig in te stellen. De felheid van de LED’s wordt automatisch ingesteld op basis van omgevingslicht en de LED’s hebben een grote leeshoek. Tegen een meerprijs kunnen we de units uitrusten met een GPS tijdsynchronisatie.

Quick+ beurswand met life time garantie

Geplaatst op: 26 Augustus 2015

Met deze wand kies je voor een zeer gebruiksvriendelijk, zelf vergrendelend pop-up beurswand of presentatiewand met een nieuw gepatenteerd railsysteem voor perfect aansluitende magneetbanen. Opbouw was nog nooit zo handig en snel! Een systeem dat ideaal is voor congressen, seminars en productpresentaties. Een oerdegelijk uitvouwbaar frame vormt de basis voor de life time quality. Het geheel wordt geleverd in een handige stevige rolkoffer met beuken topblad. Van de rolkoffer maak je vervolgens d.m.v. het bijgeleverde bedrukte paneel in een handomdraai een handige balie. Deze Atlas rolkoffers zijn te koppelen tot een set voor een grootformaat balie. Opties bij dit systeem zijn: een LCD monitor houder, een inbouwschap en verlichting aan de achterzijde van het frame voor een speciaal effect. Deze wanden zijn leverbaar in de 3x2, 3x3, 3x4 en 3x5 uitvoering. Klik hier voor meer informatie.

Nieuw: Atoll 8 maar 4 mm dik

Geplaatst op: 25 Augustus 2015

 Dit fraaie subtiele en interessant geprijsde systeem valt alleen op door de print die u er zelf in plaatst en niet door de houder. De houders zijn maar 4 mm diep en zijn voorzien van ontspiegelend PET folie. Ze zijn in vele afmetingen verkrijgbaar en zijn alleen geschikt voor prints. Klik hier voor meer informatie

INMB2020_2

Nieuw in ons assortiment

Geplaatst op: 7 April 2015

Wij hebben een aantal nieuwe bedrukte textielproducten aan ons assortiment toegevoegd. Dit zijn ideale promotiemiddelen voor evenementen, festivals en buitenfestiviteiten, of gewoon voor op een terras of strand. Wat te denken van onze rugzakvlaggen en -banners of de strand- en regisseursstoelen. Maar ook de full colour bedrukte pop-outs, zitkubussen en windvanen kunnen prima ingezet worden als aandachtstrekker.

Voor geregistreerde klanten: klik op de onderstreepte woorden hierboven voor meer informatie en om prijzen te bekijken.

Zitkubus     Windvanen

Strand- en regisseursstoelen     Pop-out

Rugzakvlaggen en -banners

Fissart

Geplaatst op: 7 April 2015

Met de Fissart kunt u zonder boorgaten in uw paneel uw presentatie ophangen. Via een ingenieus doch eenvoudig systeem plaatst u het paneel op de houder die u op de wand bevestigd heeft. De houder op het paneel wordt eenvoudig opgeplakt na verwijderen van het schutvel van de kleeflaag. Ook het bijstellen van uw presentatie als deze niet waterpas hangt is via dit systeem zeer eenvoudig.

Klik hier om de productpagina elders op onze website te bekijken!