Dé leverancier van Signproducten met het Grootste Assortiment

Nieuwe brochure/folder displays

Geplaatst op: 22 November 2019

Regelmatig voegen wij nieuwe producten toe aan ons uitgebreide assortiment. Onderstaand behandelen wij kort enkele nieuwe brochure/folder displays.

OUTDOOR plus

Zeer praktische verrijdbare zilverkleurige stalen brochurehouder geschikt voor buitentoepassing. De diepe transparante houder voor de brochures is ook voorzien van een transparante cover waardoor men wel eenvoudig de brochures er uit kan nemenmaar deze niet nat kunnen worden. Op de top is een waterdichte posterhouder geplaatst waardoor de display nog krachtiger wordt. Voor meer info over dit product of voor een prijsaanvraag, klik op onderstaaande afbeelding.

Vision-line_nieuws_BDUP5210  

Glas deluxe

Trendy en moderne glazen presentatiestandaard met luxe RVS/INOX brochurehouder. De glazen (veiligheidsglas) staander is 1805 mm hoog en 380 mm breed en is geplaatst in een zilvermat aluminium voet. Op het glazen paneel zijn fraaie RVS houders geplaatst. Voor meer info over dit product of voor een prijsaanvraag, klik op onderstaande afbeelding.

Vision-line_nieuws_BDKD0550 

Magazine rail

Weg met die slordige stapel tijdschriften. Magazine Rail ordent bladen en magazines op heel aantrekkelijke wijze. Anders dan andere tijdschrifthouders ziet het geheel er opgeruimd en catchy uit. Passend bij een modern interieur dat met oog voor detail en beleving is ingericht. Een originele manier om tijdschriften te bewaren en te presenteren. Bovendien is deze manier van tijdschriften aan de wand bewaren ruimtebesparend! De rail wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Dit product is ook leverbaar in eenvrijhangende uitvoering. Voor meer info over dit product of voor een prijsaanvraag, klik op onderstaande afbeelding.

Vision-line_nieuws_BDKA1010_2  Vision-line_nieuws_BDKA1110_2