Dé leverancier van Signproducten met het Grootste Assortiment

Vision-line in de pers

Geplaatst op: 20 Augustus 2020

Release Vision-line Whitelabel Signwebshop 2.0

Tekst Herman Hartman (Hoofdredacteur SignPro)

Vision-line is een groothandel met een zeer brede range aan sign/reclameproducten; van reclamezuilen tot gevelletters en van beurswanden tot beachvlaggen. Vision-line biedt Nederlandse en Belgische signbedrijven de mogelijkheid om een eigen webshop met signproducten in te richten op basis van een door Vision-Line ontwikkelde shopmodule. Recent introduceerde Vision-line een nieuwe versie die volledig aan de laatste ontwikkelingen is aangepast.

Vision-line startte 5 jaar terug met deze dienstverlening. De webshop kan nu gevuld worden met duizenden signproducten, van reclamezuilen tot rollup-banners en van stoepborden tot gevelreclame en nu zelfs met meer dan 250 Corona gerelateerde producten. De nieuwe webshop is volledig responsive op laptop, tablet, mobiele telefoon, zodat de shophouder geen order of aanvraag mist.

Eigen gezicht

De afnemer die de webshop onder eigen naam exploiteert bepaalt in het eenvoudig te gebruiken dashbord welke producten in de webshop worden getoond en bepaalt de prijstelling van de aangeboden producten. De webshop kan via het gebruik van CCS qua vormgeving en huisstijl worden aangepast aan de eigen identiteit met logo, banners, welkomsttekst, afbeeldingen, nieuwsberichten en met een eigen url. Voor het afwikkelen van de betalingen is er API ingebouwd van Mollie.com. Deze Nederlandse Payment Service Provider kan vrijwel alle soorten betaalmogelijkheden faciliteren, of het nu gaat om Ideal, Paypal Bancontact, creditcards. De afnemer bepaalt zelf in zijn contract met Mollie met welke betaalmogelijkheden de klant kan afrekenen. Het aansluiten op Mollie kost minder dan een kwartier en vervangt veel omslachtigere procedures via de eigen bank en ander marktpartijen.

Eigen producten

De webshop exploitant kan naar eigen inzicht en behoefte ook producten toevoegen en is er ruim baan gemaakt om zeer actief te zijn met SEO. Ook de bezoekersstatistieken zijn te volgen. Ook hier komt het zeer gebruiksvriendelijk ingerichte dashboard de gebruiker te hulp. Als optie kan men de webshop intensief ondersteunen met Google Shopping Feed. De kosten voor het inrichten en onderhoud van deze eigen unieke webshop vraagt slechts een bescheiden inrichtingsvergoeding en een bescheiden maandvergoeding. Verplichtingen om bij Vision-line in te kopen zijn er niet. Wil Schamp, eigenaar van Vision-line: “We hebben in de afgelopen jaren al behoorlijk wat signbedrijven met succes aangesloten. Je ziet dat signmakers verschillende keuzes maken in het aanbod dat ze in hun webshop laten zien. De meest succesvolle aanbieders gaan er heel actief mee om en zorgen ervoor dat hun webshop bij veel afnemers onder ogen komt én dat potentiële nieuwe klanten het ook kunnen vinden. Naast vindbaarheid is ook de response op vragen via mail of telefoon cruciaal. Niet alle website bezoekers zijn bekend met de ins en outs van de aangeboden signproducten en zullen dan om aanvullende informatie vragen. Een webshop is ook een kans om contact te komen.” De manier waarop de webshop wordt ingezet verschilt van bedrijf tot bedrijf. De faciliteiten achter de shop maken het mogelijk om ook je website er op te baseren doordat je naar believen pagina’s kunt toevoegen, een blog kunt starten en nieuwspagina’s kunt aanmaken. Andere gebruikers kiezen ervoor om een subdomein aan te maken of hun webshop onder een eigen domeinnaam in de lucht te brengen.

Met versie 2.0 van het platform achter de webshop wordt het nog aantrekkelijker voor signmakers hun eigen webshop op te zetten. Ze kunnen bij het vullen van de shop een selectie maken uit het brede productaanbod dat Vision-line aanbiedt en dat onder eigen naam aanbieden en naar believen eigen producten toevoegen. Vision-line biedt aan geïnteresseerden de mogelijkheid om geheel vrijblijvend in een door Vision-line ingericht subdomein een eigen webshop via het dashboard in te richten en te testen.

Meer info: 00-31-(0)314-332728 of info@visionline.nl

Bron: SignPro Benelux Magazine